Wij vervangen meterkasten bij particulieren en bedrijven!

20200303_120157

Groepenkast voor Particulier

Een correcte aansluiting van uw elektrische installatie is noodzakelijk voor uw eigen veiligheid en uw omgeving. Daarom worden er eisen gesteld aan de plaats en inrichting van uw meterruimte. De meterruimte moet vanaf de toegangsdeur direct door de hal of gang bereikbaar zijn. De afstand tussen toegangsdeur en meterruimte is maximaal 3 meter.
Wij werken met gecertificeerde installateurs! Wij plaatsen of vervangen de meterkast volgens de vereiste richtlijnen. Uitzonderingen zijn er altijd en wij bekijken graag samen met u de opties!
top ev groepenkast

Groepenkast vervangen

De groepenkast vervangen is nodig in een aantal gevallen. Meestal hebben we het dan over een oud huis dat gemoderniseerd wordt of een nieuwbouwwoning, waarvan de elektriciteit nog compleet geïnstalleerd moet worden. Je kunt hierbij denken aan: een groepenkast voor uitbreiding van het aantal elektrische apparaten in huis, zoals nieuwe keuken met veel meer apparatuur.
bekabeling

Bekabeling

Kabels bieden bescherming tegen schade veroorzaakt door onder andere wind en water. Het extra aanleggen van kabels geeft daarnaast de mogelijkheid tot onder andere een 3 fase aansluiting in de schuur.
TopEv legt vakkundig kabels aan. Ook biedt TopEv de nodige begeleiding bij het aanvragen van een vergunning en het doen van meldingen bij de betrokken instanties.
Hiernaast ziet u een voorbeeld hoe wij de bekabeling voor u plaatsen. Alle draden en kabels worden veilig en zorgvuldig afgewerkt voor het beste resultaat.
meterkast bedrijf

Meterkast bij een bedrijf

Het plaatsen van meterkasten bij bedrijven moet voldoen aan gestelde veiligheidseisen. De bedrijfsruimte moet onder meer glas- en waterdicht zijn. De voorzieningen en installaties voor gas, elektra en water mogen geen schade ondervinden van invloeden van buitenaf. Ook mogen onbevoegden geen toegang hebben tot uw installaties. Deze regel is bedoeld voor de veiligheid, maar ook om diefstal of het ontstaan van schade te voorkomen.
Zo zijn er nog meer eisen en wij handelen deze professioneel voor u af!

Klik hieronder om een offerte aan te vragen:

Winkelwagen