Laadpalen

Alfen

Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. lfen valt ook onder de 'slimme' laadpaal oplossing. Het is vrij en compact desgin. Prima geschikt voor thuis of op kantoor. Alfen is een zowel nationaal als internationaal een bekende speler op de laadpalen markt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van een 'Alfen' laadpaal station.

Wallbox

Wallbox is een fabrikant van laadpalen. De naam doet het al vermoeden, de Wallbox laadstations bevestig je eenvoudig aan de muur thuis of op kantoor. Zodra jij je Wallbox laadpaal op eigen grond kunt plaatsen, is dat een stuk goedkoper en efficiënter.Ook het merk ‘Wallbox’ is ons niet onbekend. Het zijn slimme oplaadsystemen. Ze hebben een mooi design welke niet snel opvalt. De communicatie tussen de auto en de lader is via een gebruiksvriendelijke app te beheren. gehele klimaat! De auto heeft veel minder CO2 uitstoot. Verdiep u in de mogelijkheden voor mens en mileu.

zappi

zappi tellt wanneer er geladen mag worden (bijvoorbeeld daltarief instellingen). Zo kunt u maximaal gebruik maken van de laagste tarieven zonder daarover na te denken. zappi heeft dynamic loadbalancing. Dat wil zeggen dat hij rekening houdt met uw maximale capaciteit, uw hoofdzekering en andere verbruikers zoals kookplaat, wasmachine enz. Zo wordt uw wagen op maximale sterkte opgeladen, zonder dat u ook maar ergens rekening mee hoeft te houden. zappi regelt zelf de sterkte en zorgt dat al uw apparaten in huis blijven functioneren. zappi houdt precies al uw laadsessies bij. Zo kunt u per dag, week, maand, jaar of per sessie precies uitlezen hoeveel kWh er precies geladen is. opladen met een vermogen tussen de 3,7 en 22 KW. Op basis van uw wensen en het automerk, zullen wij u adviseren welk type het best bij u past.
Winkelwagen