Informatie

TopEV uw laadpaalspecialist!

Altijd betrouwbaar!
Wij hebben de kennis en ervaring in huis, om uw laadpaal met alle benodigde zorg te plaatsen. Ook kunt u ons inschakelen voor een installatie bij u als particulier of voor (meerdere) installaties bij bedrijven. Wij zijn tevens raadgever bij reeds geplaatste installaties.
Dat in Nederland een onmisbare branche is ontstaan rondom elektrisch vervoer, is een feit. Volgens publicatie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland was reeds in 2017 circa 1 op de 4 nieuw
verkochte auto’s elektrisch aangedreven. Tegenwoordig streeft het Kabinet ernaar dat alle auto’s op elektriciteit of water zullen rijden uiterlijk 2023.
Veiligheid staat voorop.
Onze laadpunten voldoen aan de belangrijkste veiligheidsnormen, zijn beveiligd met geavanceerde hardware en leveren bij weer en wind snelheid en gemak in een compact ontwerp.
Opladen? Zo gedaan!

Wat is elektrisch rijden?​

Duurzaam vervoer is belangrijker dan ooit te voren. Bent u van plan om binnenkort een elektrische auto te rijden of wellicht rijdt u al eletrisch? Een elektrische biedt niet alleen voordeel voor u als gebruiker, maar voor het gehele klimaat! De auto heeft veel minder CO2 uitstoot. Verdiep u in de mogelijkheden voor mens en mileu.
Subsidies?
Wellicht is het bij uw gemeente mogelijk om een subsidie aan te vragen, zodat u kunt investeren in een laadpaalpunt. U kunt ook de handen ineen slaan met uw buurtgenoten, zodat er meerdere laadpaalpunten komen. Er zijn diverse mogelijkheden en wij staan u bij met raad en daad!
Winkelwagen