Top EV uw laadpaal specialist!

TopEv heeft de deskundigheid in huis om uw laadpaal met alle benodigde zorg te plaatsen. TopEv beschikt over gekwalificeerd personeel en voldoet aan nationale en internationale veiligheidsvereisten.
U kunt ons inschakelen voor een installatie bij u als particulier of installaties bij bedrijven. Wij zijn tevens raadgever met betrekking tot reeds geplaatste installaties.
Altijd betrouwbaar!

Wat is elektrisch rijden?​

Duurzaam vervoer is belangrijker dan ooit tevoren. Bent u van plan om binnenkort een elektrische auto te rijden of wellicht rijdt u al elektrisch? Een elektrische auto biedt niet alleen voordeel voor u als gebruiker, maar voor het gehele klimaat! De auto heeft veel minder of zelf geen CO2 uitstoot. Verdiep u in de mogelijkheden voor mens en milieu
Subsidies?
Bent u voornemens een subsidie aan te vragen bij de Rijksoverheid, provincie of gemeente, zodat u kunt investeren in een of meerdere laadpalen punten? Of bent u voornemens een andere financiële regeling te treffen met buurtgenoten ten behoeve van gemeenschappelijke laadpalen? TopEv staat u bij met raad en daad!!!

Een greep uit onze laadpaal oplossingen

Thuis laden
U kunt uw elektrische auto en plug-in hybride thuis opladen. Thuis opladen is het voordeligst. Je betaalt dan de kilowattuur-prijs direct aan je eigen uw energieleverancier.
Zakelijk laden
Als werkgever mag u het gebruik van laadpalen punten bij particuliere zowel bedrijven belastingvrij vergoeden ten behoeve van uw werknemers.
Monteurs
Een onverwachte storing of het wegvallen van de spanning van een laadpaal, is niet wenselijk en kan heel vervelend zijn. Onze vakkundige storingsmonteurs staan vrijwel voor alle reparaties en onderhoud onmiddellijk voor u klaar!!!
Meterkast
De meterkast is de technische ruimte in een woning of bedrijf waar diverse meters zijn opgesteld. Een correcte aansluiting van uw elektrische installatie is noodzakelijk voor uw eigen veiligheid en die van anderen. Wij werken met gecertificeerde installateurs!!!

producten

Waarom Topev?

Ervaringen

TopEv bespaart tijd, aandacht, werk noch moeite. Onze klanten hebben het bij ons zeer goed. Wij krijgen gemiddeld een beoordeling van een 8,9. Dat is voornamelijk omdat we snel, netjes en veilig werken.

Betrouwbaarheid

Bij TopEv staat integriteit hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn respectvol, eerlijk, transparant en toegewijd bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij beschikken over een klachtlijn waar u dagelijks uw klachten kunt deponeren. Wij gaan binnen 24 uUR aan de slag met uw klacht.

Gecertificeerde monteurs

Alle monteurs van TopEv zijn vakkundig bekwaam, VCA en NEN 3140 gecertificeerd. Veiligheid staat derhalve voorop. De laadpunten voldoen aan de belangrijkste veiligheidsnormen, zijn beveiligd met geavanceerde hardware en leveren bij weer en wind snelheid en gemak in een compact ontwerp.

Ervaring en vaardigheden

Bij TopEv geven wij u het benodigde advies met betrekking tot uw nieuw geïnstalleerde laadpaal. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u wanneer u het nodig heeft. Wij zijn uw raadplegers!!!

Advies?

Winkelwagen